VTM

Stephanie Planckaert over drastische carrièrewending en krijgt raad van dochter Iluna

door: PMN
Stephanie Planckaert gezin
Afbeelding bron: Showbizz24

Stephanie Planckaert (35) is één van de BV’s die we dit seizoen zien in het VTM-programma ‘Een echte job’. Ze mag voor het programma meedraaien in een ziekenhuis. Stephanie concludeert dat verpleegkundigen echte helden zijn.
 

De opnames van een ‘Echte Job’ dateren al van een heel tijdje geleden. Stephanie Planckaert praat nog steeds vol passie over haar stage in het ziekenhuis. Ze zou zelf ook een goede verpleegster zijn.

“Mocht ik jong zijn, en met wat ik nu weet, zou ik het zeker wel overwegen”, vertelt ze in Story. Het kan natuurlijk nog altijd.

“Je bent natuurlijk uiteraard nooit te oud om je neus tussen de boeken te steken”, gaat Stephanie verder. “Kijk maar naar An Lemmens. Die is na haar passage in het programma vroedkunde gaan studeren.”

Stephanie praat er thuis ook over. Ze heeft van haar oudste dochter Iluna Timmerman raad gekregen. “Ze heeft al dikwijls gezegd dat als ik het echt wil doen, ik er moet voor gaan.”

“Maar ik heb nu een heel fijn en gevuld leven. Het is praktisch ook niet haalbaar. Bovendien wil ik ook genieten van de schaarse tijd met mijn kinderen nu ze nog thuis wonen.”

Al is de deur nog niet helemaal dicht. “Wie weet, ooit. Ik sluit het zeker niet”, besluit Stephanie.