VTM

Razendspannende finale 'De Verraders' wijzigt van koers: dit staat er te gebeuren

door: STG
Bart Appeltans De Verraders.jpg
Afbeelding bron: VTM

Zondagavond is het eindelijk zover: dan staat de razendspannende finale van 'De Verraders' gepland bij VTM. De ontknoping belooft emotioneler dan ooit te worden.

Het tweede seizoen van 'De Verraders' weet week na week heel wat kijkers aan het scherm te kluisteren. De voorbije weken kende het programma al verschillende plottwists, maar ook in de finale belooft het een bijzondere strijd te worden.

Plannen worden overboord gegooid, verdachtmakingen vliegen in het rond en alle kandidaten voelen elkaars hete adem in de rug. Dat zijn de ingrediënten van de grote finale. Nu zowel Bart Appeltans als Guy 'T Sjoen nog als verrader in het spel zitten, is het tijd om ook de spelregels grondig te wijzigen.

“Vandaag gaan we stemmen tot we nog met drie mensen aan tafel zitten of tot jullie unaniem beslissen om te stoppen als jullie zeker zijn dat alle verraders naar huis zijn", legt Staf uit. Hij voorziet ook een verrassende wending in het spel.

"Nog specialer is dat wie verbannen wordt zijn of haar identiteit niet meer meteen kenbaar maakt. Pas aan het einde van de stemming maken we bekend wie er nog rond de tafel zit. Zit daar een verrader tussen dan wint die verrader. Zijn het bondgenoten, dan winnen de bondgenoten.”

Als de verraders het spel willen winnen, moet er dus minstens één verrader alle rondes aan tafel overleven. Of het Guy of Bart zal lukken om onder de radar te blijven, zien we morgenavond vanaf 19u50 bij VTM.