VTM

Iedereen wil hetzelfde kwijt na uiterst spannende finale van 'De Verraders'

door: COS
Bart en Guy in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Zondagavond werd de spannende finale van 'De Verraders' gespeeld. Het lukte de bondgenoten verrassend genoeg niet om de twee verraders aan te duiden.

Op sociale media worden Bart Appeltans en Guy T'Sjoen overspoeld met felicitaties. Ze werden aan de laatste Ronde Tafel niet naar huis gestuurd en wonnen het spel. "Top gespeeld. Zelden zo een spannende finale van iets gezien! Topeditie", klinkt het op Facebook.

"Geweldig gedaan Bart en Guy! Spannend tot het laatste! Topserie! Kijk al uit naar de volgende reeks", lezen we nog. "Top, heb er zo van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar", zegt nog een kijker. "Ik zal het zo missen. Mag zo vlug mogelijk terugkomen. Prachtige tv!"

"Eén van de mooiste programma's die VTM ooit gemaakt heeft... love it", klinkt het verder. "Topprogramma, meer van dit a.u.b.!" En: "Ik hoop echt dat er een vervolg komt. Het is echt een topprogramma!" Iedereen hoopt op een nieuw seizoen.

"Dit is voor mij het beste programma ooit dat VTM gemaakt heeft", laat nog een fan weten. "Wat een top programma ! Wij gaan het missen! Bart was zoooo top en goed gelachen met Veronique haar kop toen Bart het vertelde. Wanneer het volgende seizoen? Toch weer geen jaar wachten hè!"