VTM

Dany Verstraeten doet Nathalie Meskens enorm schrikken

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Zoals elk jaar kan je in de kerstvakantie op VRT 1 elke avond naar 'Vrede op aarde' kijken. Sven De Leijer ontvangt er telkens enkele bekende gasten en overloopt met hen de hoogtepunten van het jaar.

De show met de centrale gasten van de dag is één luik van 'Vrede op aarde'. In het andere ontvangen Sven De Leijer en Soe Nsuki een resem juryleden in hun chalet in de Ardennen. Samen fileren ze de hoogte- en laagtepunten van het voorbije jaar.

Dit jaar bestaat de jury uit voorzitter Jan Peumans, Tom Waes, Fien Germijns, Martin Heylen, Dominique Persoone, Kathleen Cools, Amir Bachrouri, Sepideh Sedaghatnia en Nathalie Meskens. Sven ontvangt hen stuk voor stuk met een grote verrassing op hun slaapkamer.

Voor Nathalie heeft hij wel iets héél bijzonders geregeld. Op de deur van haar kamer hangt het oude logo van VTM, compleet met Amedee. Het groene figuurtje was de mascotte van de zender in haar beginjaren.

Binnenin de kamer blijkt er een gigantische Amedee-knuffel op Nathalies bed te zitten. Wanneer Nathalie naast hem gaat liggen voor een foto, begint hij plots te spreken. Nathalie schrikt zich een hoedje.

De verrassing is enorm wanneer blijkt dat niemand minder dan ex-nieuwsanker Dany Verstraeten in het pak zit. "Dat van die glitter en glamour bij VTM... dat is overdreven. Ik moet flexi-jobben na mijn pensioen", klaagt hij gespeeld. Als dát geen verrassing is!

Nathalie Meskens en Dany Verstraeten
Afbeelding bron: VRT MAX