VTM

Charlotte Van Brabander doet verrassende onthulling na exit uit 'De Verraders'

door: LHX
Charlotte in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Pokerspeelster Charlotte Van Brabander was misschien wel de meest bevlogen deelnemer aan 'De Verraders'. Toch is ze in de aflevering van zondag naar huis gestemd.

Charlotte Van Brabander speelde haar rol van verrader met verve, maar nu zullen Bart Appeltans en Guy T'Sjoen het zonder haar moeten doen. Ze werd door de groep naar huis gestemd door een heel opvallende uitspraak.

"Eén ding weet ik zeker: morgen ga ik niet naar huis", zei ze op een gegeven moment emotioneel. "Ik bedoel: morgenochtend ga ik niet naar huis. Morgenmiddag misschien wel", verbeterde ze zichzelf meteen.

Dat lijkt een stomme verspreking te zijn, maar aan Het Laatste Nieuws onthult ze dat ze dat eigenlijk met opzet zei. Bijna de helft van de kandidaten had haar naam immers opgeschreven aan de ronde tafel. 

"Ik was zeker dat ik niet vermoord zou worden de dag nadien, omdat ik al zoveel namen had aan de ronde tafel", verklaart ze. "Waarom zouden de verraders mij met zoveel stemmen aan de ronde tafel toch nog vermoorden?"

Ze moet wel toegeven dat ze niet tevreden is met de manier waarop ze haar uitspraak deed. "Als ik het in één lijn had gezegd en zonder twijfel, denk ik dat het beter was geland", klinkt het.