Verrassend? Simon Mignolet klaar en duidelijk over zijn toekomst bij Club Brugge

door: JDH
Simon Mignolet
Afbeelding bron: Photonews

Simon Mignolet is ondertussen al 36 jaar en heeft nog een contract voor twee jaar bij Club Brugge. De doelman is niet van plan om meteen zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. 

Het is ondertussen al vijf jaar geleden dat Simon Mignolet zijn de overstap maakte van Liverpool naar Club Brugge. Die was bijzonder succesvol, want Mignolet pakte bij blauw-zwart al vier landstitels en twee Supercups. 

Mignolet kondigde al enige tijd geleden zijn afscheid bij de Rode Duivels en focust zich volledig op Club Brugge. Daar heeft hij dus nog een contract van twee jaar. "Je weet natuurlijk niet hoe ik in die twee contractjaren nog zal presteren", zegt Mignolet bij HLN.

Hij wil dat Club Brugge altijd de beste doelman tussen de palen heeft staan. Maar Mignolet twijfelt er niet aan dat hij zijn niveau nog enkele jaren zal kunnen aanhouden. Al zal het natuurlijk wel afhangen van hoe hij zich fysiek zal voelen. 

"Als ik zie hoe ik zo’n stageweek doorkom en welk niveau ik nog haal op training, dan durf ik niet te zeggen dat ik over twee jaar stop", zei Mignolet ook nog.