'Racing Genk wil jackpot voor Bilal El Khannouss, entourage van goudhaantje is niet tevreden'

door: JDH
Bilal El Khannouss
Afbeelding bron: Photonews

Racing Genk kon dit seizoen nog niet rekenen op zijn goudhaantje Bilal El Khannouss doordat hij met Marokko op de Olympische Spelen was. De Limburgers willen bij een eventuele verkoopt de hoofdprijs voor El Khannouss. 

Bilal El Khannouss pakte met Marokko brons op de Olympische Spelen door in de kleine finale Egypte te verslaan met 6-0. De middenvelder van Racing Genk pikte ook zijn doelpuntje mee. 

El Khannouss wilde zich in de kijker spelen op de Spelen en dat lijkt toch wel goed gelukt te zijn. De jonge Marokkaan wil deze zomer een stap hogerop zetten en Racing Genk wil ook meewerken aan een transfer. 

De Limburgers willen echter een topprijs voor El Khannouss. Volgens Sacha Tavolieri wil Racing Genk maar liefst 35 miljoen euro voor zijn goudhaantje. Dat zou hem één van de duurste uitgaande transfers ooit maken in België. 

De entourage van El Khannouss zou echter niet opgezet zijn met het hoge bedrag dat Racing Genk eist. Het zou volgens hen geïnteresseerde ploegen kunnen afschrikken en Genk zou beloofd hebben om aan een lager bedrag mee te werken aan een transfer.