Felice Mazzu ongemeen hard voor ex-club Anderlecht: “Zeer frustrerend!”

door: AVL
Felice Mazzu
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht won afgelopen zondag met 2-1 van Charleroi en staat zo met 12 op 12 voorlopig gedeeld eerste in het klassement.

Anderlecht kwam in de eerste helft op voorsprong na een prachtig doelpunt van Théo Leoni, maar zag Charleroi in de tweede helft gelijk maken. Slechts enkele minuten later zorgde Francis Amuzu alsnog voor de driepunter met een rake kopbal.

Zo groot de vreugde was bij Anderlecht, zo groot was de teleurstelling bij Charleroi en in het bijzonder bij coach Felice Mazzu die in een reactie na de wedstrijd vernietigend uithaalde naar de ploeg waar hij vorig seizoen nog werd ontslagen.

"Wij hebben het spel vandaag gemaakt en Anderlecht beperkte zich tot lange ballen en transitiespel", aldus een scherpe Felice Mazzu bij Sporza. "Dat is zeer frustrerend, want de tegendoelpunten komen er ook nog eens na individuele fouten. We waren niet naar hier gekomen om te kamperen voor onze rechthoek."