Didier Lamkel Zé trapt nog maar eens tegen de schenen van Royal Antwerp FC

door: BVDO
Didier Lamkel Zé
Afbeelding bron: Photonews

Didier Lamkel Zé vertrok op het einde van de zomermercato naar Slovakije, maar zelfs van daaruit blijft hij The Great Old bestoken.

Zijn gedwongen uitleenbeurt zit Lamkel Zé duidelijk nog altijd heel dwars. Zo doet hij nog maar eens een boekje open over het Antwerpse bestuur.

Voorzitter Gheysens en manager Jacques zouden hem altijd gezegd hebben dat hij de beste speler was, al begrijpt Lamkel Zé dan niet waarom ze hem niet aan boord hielden.

“Intussen smijten ze met miljoenen, zelfs voor spelers die zich nog moeten bewijzen. De voorzitter zei me bij mijn vertrek dat hij een efficiëntere speler ging halen. Ik vraag me af waar dit zit? Balikwisha? Pff, sorry, dat is niet hetzelfde”, vertelt Lamkel Zé aan GVA.

Ook de nieuwe namen schat hij maar laag in, zeker Fischer. “Ze hebben mijn rugnummer zeven gepakt om aan hun 'nieuwe Ronaldo' te geven. Ze dachten mij daarmee te jennen, maar ik het dat weggelachen…”

Volgens zijn contract kan Lamkel Zé in januari terug naar Antwerpen komen. Al stelt de Kameroener wel één voorwaarde aan voorzitter Gheysens. “Als hij me een beter contract voorschotelt, zou ik graag terugkomen.”