'Thuis'-kijkers enorm geschrokken door onverwachte wending

door: LHX
Tim, Sam en Dieter in 'Thuis'
Afbeelding bron: Eén

Lange tijd was de grote vraag in 'Thuis' of Maité zwanger was van Dieter. In de aflevering van dinsdag kwam er echter een wel héél onverwachte wending.

Terwijl alle 'Thuis'-kijkers zich afvroegen of Maité nu écht zwanger was van Dieter, vertelde ze plots aan hem dat de baby van Tim was. Die onthulling is ingeslagen als een bom bij de kijkers.

De gedachte dat Tim Sam heeft bedrogen, vinden velen namelijk erg triest. "Als Tim nu aan Maité geen uitleg gaat vragen waarom ze dit gezegd heeft aan Dieter... tja, dan weet ik het ook niet meer", reageren ze op sociale media. 

Toch denkt de meerderheid dat er niets van aan is. "Ik geloof dat niet, hoewel ik vond dat Tim raar deed", schrijven ze. "Tim zou Sam nooit bedriegen en al zeker niet met Maité."

"Dat was een truc om Tim en Dieter tegen elkaar op te zetten. Maar Dieter is er niet ingetrapt", klinkt het ook. "Het is een psychopate die iedereen van alles wijsmaakt." "Jullie zien spoken. Maité heeft toch direct toegegeven dat ze Dieter alles kon wijsmaken?" Wordt vervolgd...

Tags Thuis