Wibra heeft groot nieuws: Drie nieuwe winkels in België, op deze locaties

door: STS
Wibra
Afbeelding bron: Wibra

Wibra heeft groot nieuws te melden. Er zullen binnenkort drie nieuwe winkels geopend worden in België.

De drie nieuwe Wibra-winkels zullen in de loop van volgende maand de deuren openen. Op 2 mei wordt er een vestiging in Ledeberg geopend, op 8 mei eentje in Sint-Pieters-Leeuw en op 15 mei gaat een filiaal in Mol open.

"We kiezen er meer en meer voor om winkels te plaatsen naast of vlakbij supermarkten" klinkt het bij Wibra. "Dit geeft het winkelend publiek de mogelijkheid om al hun dagelijkse boodschappen op één plek te doen, wat ervoor zorgt dat de manager van het gezin meer tijd over heeft."

Waar komen de nieuwe winkels van Wibra?

"In het verleden hadden we ook een vestiging in Ledeberg. We waren al geruime tijd op zoek naar een geschikt pand en dit hebben we nu gevonden. Het is gelegen naast de Brusselsesteenweg", zegt Claudine Nachtergaele, directeur van Wibra België.

"Sint-Pieters-Leeuw is een nieuwe locatie voor ons. We hebben ervoor gekozen om ons te vestigen in Shopping Pajot. Een drukbezocht retailpark waar klanten terechtkunnen voor hun dagelijkse boodschappen."

"Het filiaal in Mol komt terug op haar oude locatie, namelijk op het Baron van Eetveldeplein. Wel wordt het pand volledig ingericht volgens het nieuwe concept."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp