Lidl heeft bijzonder goed nieuws voor alle klanten over honderden producten

door: MRO
Lidl supermarkt
Afbeelding bron: David Marin Foto / Shutterstock.com

Lidl heeft goed nieuws voor alle klanten. De supermarktketen pakt immers uit met het nieuws dat honderden artikelen nu goedkoper zijn dan vorig jaar.

De strijd om de klanten woedt fel tussen de verschillende supermarkten. Lidl benadrukt dat nu al meer dan 530 artikelen in de winkel goedkoper zijn dan een jaar geleden. 

Het gaat dan om prijzen van het vaste assortiment van de supermarktketen van 2 mei 2024 die vergeleken werden met 2 mei 2023. In de folder geeft Lidl enkele voorbeelden. Zo werd paté  (orlando gourmet) voor honden liefst 25% goedkoper.

Magere fruityoghurt (Milbona) werd 32% goedkoper, de prijs van een potje kip curry (chef select) daalde met 11% en boterkoekjes petit beurre (Sondey) zakten 20% in prijs. Ook spaghetti, basmatirijst, koffie pads en nog honderden andere artikelen werden goedkoper.

Promoacties slechts 2 dagen geldig

Lidl heeft verder nog enkele straffe promoties die enkel geldig zijn op 3 en 4 juni. Wie een pak lamsmerguez, een pak gerookte Noorse zalm of een wit tijgerbrood koopt, krijgt er 1 gratis tijdens die dagen.

Tags lidl brood