Bol voert nieuwe verandering door: Dit gaat extra geld kosten

door: STS
Afbeelding bron: Bol.com

Er is niet zo leuk nieuws voor de klanten van Bol.com. De populaire online winkel gaat een prijsverandering doorvoeren.

Wie bij Bol geabonneerd is op de dienst 'Select' zal dieper in de portemonnee moeten gaan tasten. Nu kost een 'Select'-abonnement nog 11,99 euro per jaar. Maar binnenkort verandert dat: vanaf 8 oktober wordt de kostprijs opgetrokken naar 14,99 euro per jaar.

Wie een 'Select'-abonnement heeft, geniet van enkele voordelen, waar overigens niets aan verandert. Zo worden er geen extra verzendkosten aangerekend, ook niet voor een bezorging op dezelfde dag als de bestelling, of 's avonds of op een zondag.

'Select'-abonnees krijgen daarnaast korting op de populairste producten, en met hun bestellingen sparen ze automatisch punten voor cadeaus. Ook handig: je hoeft een pakje dat niet voldoet niet terug te zenden, dit wordt bij je thuis opgehaald, zonder extra kosten.

Aanpassing aan verzendkosten

Recent raakte al bekend dat de verzending van een pakketje voor wie geen 'Select'-klant is niet langer gratis zal zijn voor een bestelling vanaf 20 euro, maar pas vanaf een bestelling van 25 euro. Voor bestellingen onder de 25 euro bedragen de verzendkosten 2,99 euro. Professor Marketing Els Breugelmans (KU Leuven) had daar dit over te zeggen.

Volg Redactie24 nu op Instagram