Prins Willliam en Kate Middleton moeten moeilijke knoop doorhakken voor begrafenis Queen Elizabeth

door: WVDS
Prins William
Afbeelding bron: Photonews

Een begrafenis is steeds een heel emotionele aangelegenheid. En dan rijst dikwijls ook de vraag of kinderen van jonge leeftijd hierbij ook aanwezig moeten zijn. Die keuze moeten prins William en Kate Middleton ook maken voor hun zoon George.

 

Een insider vertelde de Daily Mail: "Mensen aan het hof willen graag dat prins George bij de begrafenis is, al was het maar om het land gerust te stellen over de volgorde van opvolging."

Een andere bron vertelt dat het koppel de knoop nog niet heeft doorgehakt. "Het wordt momenteel besproken. Er is nog geen beslissing genomen."

Prins William vertelde ook al dat het lopen achter de kist van de koningin toen die voor de laatste keer Buckingham Palace verliet, hartverscheurende herinneringen opriep aan de begrafenis van zijn moeder in 1997.

George, nu tweede in lijn voor de troon, is niet meer gezien sinds de dood van Queen Elizabeth vorige week. Het zal afwachten zijn tot morgen om te weten of prins George aanwezig zal zijn bij het afscheid van zijn overgrootmoeder of Gan Gan, hoe hij haar noemde.