Wow! Sarah Puttemans krijgt ongelofelijk kerstcadeau van Viktor Verhulst

door: LHX
Viktor Verhulst - Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Traditiegetrouw vierde Sarah Puttemans kerst met haar familie. Ook haar vriend Viktor Verhulst was uiteraard van de partij.

In een nieuwe episode van haar vlog toont Sarah Puttemans hoe ze de feestdagen heeft doorgebracht. Oudjaar vierden zij en Viktor Verhulst met vrienden op café, maar voor kerst bleven ze gezellig thuis.

Daar hoorden uiteraard heel wat cadeautjes bij. Vooral Viktors cadeau voor Sarah was bijzonder.

"Vik heeft mij verrast", vertelt ze. "Ik heb hem een portemonnee en een trui cadeau gedaan en ik heb van hem een boek gekregen van New York."

Terwijl ze het pakje opendeed, was ze enigzins verrast. Ze had niet verwacht dat Viktor haar een boek zou geven. Na enkele seconden drong echter de titel van het boek tot haar door.

"Toen zei hij: 'Ik heb een reisje naar New York geboekt voor midden januari.'" Sinds hun tripje naar New York eind 2022 wil Sarah immers niets liever dan nog eens terugkeren.

"Ik vond dat echt zó'n leuke trip. Van alle vakanties die we al hebben gedaan samen is dat wel de meest memorabele. Ik vind New York een keileuke stad en we hebben er heel veel mooie momenten beleefd."

Aangezien ze binnen minder dan twee weken al vertrekken, moet Sarah meteen aan het plannen gaan. "Ik wil in een paar restaurants écht gaan eten, dus ik ga daar straks mijn werk van maken. En dan ga ik ook tickets kopen voor het Guggenheimmuseum en een paar andere zaken die we graag willen doen."