Viktor Verhulst doet gênante onthulling over hem en Sarah: "Het ergste is gebeurd"

door: LHX
Viktor Verhulst en Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans zijn dolgelukkig met hun nieuwe gezinslid. Al tien dagen zijn ze 'ouders' van de puppy Joey.

"Ons nieuwe familielid!", schreven Viktor Verhulst en Sarah Puttemans op Instagram om de komst van Joey aan te kondigen. "Welkom in de familie, kleine Joey."

Sarah wilde eigenlijk al langer een hondje, maar ze heeft nu Viktor eindelijk kunnen overhalen. Het was liefde op het eerste gezicht.

(Lees verder onder de post.)

Viktor en Sarah hebben allebei een erg onregelmatig leven, maar de combinatie met een huisdier is tot nu toe nog geen probleem gebleken. Ze nemen het beestje gewoon mee naar hun werk.

Wanneer Viktor te gast is in de podcast 'Achter de schermen', ligt Joey dan ook naast hem te slapen. Tijdens de opname komt Sarah hem ophalen, en daarbij vertelt Viktor een ietwat gênant weetje.

"Het ergste is gebeurd", begint hij. "Ik had mezelf voorgenomen om het niet te doen, maar we noemen elkaar nu al, tegen die hond, 'mama' en 'papa'. Zo van: 'Kijk, Joey, mama is er!"

Dat Joey al helemaal in de familie is geïntegreerd, bewijst ook een schattige video die Ellen Callebout onlangs deelde. Daarin zien we de puppy kennismaken met zijn 'nonkel' Leo, de grote hond van Ellen. Dat komt daar helemaal goed!