Spijtig nieuws voor fans van James Cooke en Gert Verhulst

door: LHX
James Cooke en Gert Verhulst in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4

In 'De Cooke & Verhulst Show' waren Gert Verhulst en James Cooke een perfect op elkaar ingespeeld duo. Toch is het al lang geleden dat ze nog samen een programma hebben gemaakt.

James Cooke is momenteel elke week weer te zien op Play4, waar hij 'James De Musical' presenteert. De eerste aflevering, met Tom Waes als gast, was alvast een groot succes.

De voorbije twee seizoenen waren al razend populair, maar James vindt het telkens weer spannend. Toch heeft deze editie volgens hem alles om weer een succes te worden. "Ik ben heel tevreden met dit seizoen en kan met zekerheid zeggen: dit is het beste tot nu toe!", zegt hij tegen Flair.

(Lees verder onder de post.)

'James De Musical' wordt dan wel erg gesmaakt door het publiek, veel mensen vragen zich af wanneer James nog eens een programma zal maken met Gert Verhulst. Voor hen heeft hij slecht nieuws.

"Ik moet jullie helaas teleurstellen, want er staat nog niks op de planning! Zelfs niet iets dat er nog maar naar ruikt", lacht hij.

Toch betekent dat niet dat er geen plannen meer kunnen komen. "Zeg nooit nooit! Gert en ik hebben elkaar graag, dus waarom zou dit niet ooit nog eens gebeuren."

Hij benadrukt ook dat Gert en hij nog steeds erg goede vrienden zijn. Ze hebben samen een productiehuis, dus ze werken erg nauw samen. Ook gaan ze vaak iets eten of drinken. Het zit dus nog helemaal goed!