Jani Kazaltzis komt met straffe onthulling over nieuwe relatie

door: STG
Jani Kazaltzis
Afbeelding bron: Play4

Jani Kazaltzis liet eind vorig jaar al weten terug verliefd te zijn. Gisteren doet de presentator dan ook een straffe onthulling over zijn relatie.

Het was Sven De Leijer die het geweldige nieuws als eerste te horen kreeg van Jani Kazaltzis. "Ik ben van 't straat", zei hij enkele weken geleden in 'Vrede Op aarde'. Gisteren komt hij dan ook opnieuw met een straffe onthulling.

Enkele weken geleden raakte al bekend dat het gaat om Jens Fissers. "Hij werkt niet voor televisie of in de sector", zegt hij. "Hij werkt voor een farmaceutisch bedrijf", zegt Jani.

In 'Play Café', vertelt hij dan ook openhartig over zijn nieuwe relatie. "Ik ben heel gelukkig, echt waar". Wanneer Mathias Vandenbulcke vraagt hoelang Jani al samen is, komt hij met een erg verrassend antwoord. "Oh my god, oké, ik heb dit nog nooit verteld.", klinkt het mysterieus.

"Ik weet dat ik gezegd heb dat ik nog maar net samen was. Maar dat was een heel vluchtig moment en ik was een beetje in de war, maar eigenlijk ben ik al twee jaar samen." Jani ging ervan uit dat iedereen het eigenlijk al wist.