Gert Verhulst en James Cooke zorgen voor verrassing van jewelste na lange stilte: "Het wordt onvergetelijk"

door: STG
James Cooke en Gert Verhulst in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4

Het is al even geleden dat we James Cooke en Gert Verhulst nog eens samen aan het werk gezien hebben. Al komt het hilarische duo nu toch met een verrassing van formaat die niemand zag aankomen.

'Gert Late Night' en 'De Cooke en Verhulst Show' wisten enkele jaren geleden heel wat kijkers elke avond opnieuw te boeien. Sindsdien moeten we het al even zonder het olijke duo stellen op televisie. 

Zowel James Cooke als Gert Verhulst hebben op dit moment de handen vol met hun eigen soloprogramma's. Nu 'De Tafel Van Gert' terug is, en ook 'James Cooke weer gezinnen helpt bij verbouwingen in 'Extreme Makeover' moeten we niet meteen een nieuwe show verwachten.

Toch komt daar heel binnenkort verandering in. Dat kondigen ze zelf aan in een persbericht. James en Gert zullen de show samen organiseren. Op donderdag 7 december brengen Gert en James de grootste Studio 100-hits aller tijden naar het Sportpaleis met de spetterende Singalong-show.

“Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het verleden”, klinkt het veelbelovend.