Dramafilm met Chris Evans raakt Netflix-kijkers diep: “Ik hield van elke scène, elk moment is zeer intens…”

door: WVDS
Gifted Netflix film
Afbeelding bron: YouTube

Op Netflix staat een aandoenlijke dramafilm die kijkers vanaf de eerste seconde in zijn ban heeft. Een film die iedereen raakt en bijblijft.

De film Gifted komt binnen in de Belgische top 10-lijst van Netflix op de tweede plaats. In de wereldwijde lijst staat hij op de derde plaats. De film Gifted is een heel opbeurende en meeslepende film.

Een liefdevol verhaal dat fantastisch wordt ingevuld door top acteerprestaties. De hoofdrolspelers zijn Chris Evans, McKenna Grace, Lindsay Duncan, Jenny Slate en Octavia Spencer. De chemie tussen Grace en Evans spat van het scherm; hun charisma is geweldig.

Frank staat voor zware keuzes wanneer zijn nichtje hoogbegaafd blijkt in Gifted

Noeste werker Frank, gespeeld door Chris Evans, werkt hard om ervoor te zorgen dat zijn jonge nichtje Mary (McKenna Grace) een gelukkig en comfortabel leven leidt. Mary is zeven jaar oud en wanneer ze onder dwang van haar oma naar school wordt gestuurd, blijkt ze net zo intelligent als haar overleden moeder.

Frank, die Mary onder zijn hoede heeft, raakt verzeild in een groot conflict met haar oma, die enkel gelooft in het belang van eersteklas onderwijs. Sociale relaties zijn voor haar niet van tel. Frank komt onder enorme druk te staan en wil de beste keuzes maken voor Mary, maar hoever gaan die beslissingen en hoe verandert dit hun relatie?

Kijkers zijn absoluut fan van het verhaal van Gifted: “Een van mijn favoriete films, zo’n aangrijpend verhaal”, “Geweldige film. Ik hield van elke scène. Elk moment is zeer intens… zeer emotionele scènes, prachtig en uniek verhaal… zeer… verbazingwekkend” of “Ik heb hem zelf vele malen bekeken… een buitengewoon meesterwerk, echt een genie in het structureren van het verhaal…”

Tags