Netflix pakt uit met sappig moordmysterie: Nicole Kidman schittert in serie gemaakt door bekroonde regisseur

door: WVDS
The Perfect Couple, Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Noteer alvast in je agenda een serie die je niet mag missen op Netflix. Op 5 september debuteert ‘The Perfect Couple’ op de streaminggigant.

Meervoudig Emmy- en Oscarwinnares Susanne Bier regisseert alle zes afleveringen en produceert de serie samen met showrunner Jenna Lamia (Good Girls).

The Perfect Couple is gebaseerd op de New York Times-bestseller van Elin Hilderbrand en volgt Amelia Sacks (Eve Hewson), een bruid die trouwt in een van de rijkste families van Nantucket.

Nicole Kidman als beroemde schrijfster, is moeder van de bruidegom

De moeder van de bruidegom, Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman), een beroemde schrijfster, spaart kosten noch moeite voor dé high-society bruiloft van het seizoen.

Maar wanneer er een lijk op het strand verschijnt, verdwijnen ieders enthousiasme snel en zegeviert achterdocht. Geheimen komen bovendrijven en het onderzoek lijkt zo uit een van Greers boeken te komen.

De showrunner omschrijft de serie als volgt: “Het is sappig, elegant, gespannen en een beetje sensueel. Het is mijn favoriete soort serie om naar te kijken; een thriller met meerdere liefdesverhalen ingebed in het verhaal.” Kijkplezier verzekerd!

Tags