BV’s trots op Remco Evenepoel na tweede Olympisch goud: "Fenomenaal Remco!"

door: WVDS
Remco Evenepoel
Afbeelding bron: Photonews

Remco Evenepoel heeft sinds gisteren een tweede Olympische medaille bemachtigd. Na zijn eerste goud in de tijdrit eiste hij opnieuw goud op in de wegrit op zaterdag.

Zo kon Remco fier met zijn fiets poseren voor de Eiffeltoren, waarmee voor hem een droom nog maar eens in vervulling gaat. Tweemaal tot olympisch kampioen gekroond worden heeft ook indruk gemaakt op enkele BV’s.

Onmiddellijk na zijn overwinning stromen de felicitaties binnen. Wij hebben er een aantal voor jullie verzameld. Zo schrijft Willy Sommers: "Wat een kampioen!! Fenomenaal Remco."

Uit politieke hoek komen er ook reacties. Een daarvan lezen we direct van Conner Rousseau: “Wéér goud voor Remco Evenepoel. Zó verdiend. Proficiat!”

Helmut Lotti is een beetje creatiever met zijn felicitatie: “Zijn er nog planten over die twijfelen aan Remco?”, een duidelijke boodschap voor al wie ooit twijfelde aan de prestaties van Remco.

Zaterdag waren er ook mensen die tijdens de tijdrit niet voor hun televisie zaten, zo ook Fien Germijns. Zij genoot van de Suikerrock optredens, maar had haar telefoon bij de hand om de wedstrijd van Remco te volgen en ze zag hem Olympisch kampioen worden.

Screenshot_20240804_085609_Instagram (1).jpg
Afbeelding bron: Instagram

Francesco Planckaert, die wielrennen met de paplepel ingegeven werd, wenst Remco proficiat en Peter Van de Velde heeft het over een “Gouden Remco!”. Mooie woorden allemaal. 

Screenshot_20240804_085219_Instagram (1).jpg
Afbeelding bron: Instagram @francescoplanckaert
Screenshot_20240804_090158_Instagram (1).jpg
Afbeelding bron: Instagram @petervandevelde