VTM

Dennis Black Magic keihard voor bekende Vlaming: “Dan gooi ik een seksvideo van die del op het internet”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Dennis Black Magic is zich niet echt populair aan het maken in het bv-land. Zo ligt hij op ramkoers met enkele bekende Vlamingen.

De pornokoning heeft het plan om de naaktkalender van Tanja Dexters opnieuw te uit te geven. Dit tot grote woede van Tanja zelf.

En hij is ook razend op Heidi Van Tielen, de radiopresentatrice van Qmusic. Ze zag Dennis Black Magic op de première van ‘Patser’. “Er liep de hele tijd een vrouw achter hem aan en ik zou die heel oppervlakkig misschien een klein beetje een del zou durven te noemen”, zei ze dag nadien op de radio.

"100.000 euro voor sekstape"
Het ging uiteindelijk over de zus van Dennis. Die was boos en ook Dennis zelf. “Ik ben bereid 100.000 euro te betalen aan degene die mij een sekstape van die del van een Heidi Van Tielen kan bezorgen. En dat filmke zal ik op het internet gooien. Ik raad Heidi alvast aan om publiekelijk sorry te zeggen”, reageerde hij fel.

Heidi bood intussen ook aan haar excuses aan. “Ik heb je geen slet genoemd, maar een del”, liet Heidi de zus van Dennis weten. “Maar bon, ik zag er ook uit als een del, omdat het nu eenmaal de dresscode was voor de première van `Patser.”