Urbanus en echtgenote vieren jubileum op opmerkelijke manier: Bekijk hier de foto’s

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Urbanus en zijn echtgenote Nadine zijn 25 jaar getrouwd. Dat zilveren jubileum heeft het koppel op een geweldige manier gevierd.

In Het Laatste Nieuws blikt Urbain Servranckx terug op het huwelijk met ‘de liefde van zijn leven’ Nadine. “De priester had me op voorhand gewaarschuwd: ‘Ge gaat er hier in mijn kerk geen showbizzspektakel van maken, hé Urbanus’.”

“De priester wilde dat we eerst zouden biechten. Dat vond ik een brug te ver. Toen de hosties werden uitgedeeld, kregen mijn vrouw en ik er geen, maar heel Tollembeek wel. We hebben er nog vaak om moeten lachen. We waren de enige twee zondaars op ons eigen huwelijk.”

Om hun jubileum te vieren haalden ze hun kledij van destijds nog eens vanonder het stof. “Het was wringen, maar uiteindelijk paste ik er toch nog in.”

De foto’s werden genomen door oudste dochter Liesa. Zij schreef in naam van zichzelf en zussen Loewie en Marieke een mooi tekstje ter ere van de twee tortelduiven.

Op 5 augustus 1995 stapten Urbanus en zijn vrouw Nadine in het huwelijksbootje. Vandaag, 25 jaar en 3 kinderen later,...

Geplaatst door Urbanus op Woensdag 5 augustus 2020