Luc Appermont niet te spreken over bijzondere aankoop van Bart Kaëll: “Als je nog van die prullen in huis brengt, staat je valies klaar”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
In de tweedelige docureeks ‘Luc en Bart – Een paar apart’ geven Luc Appermont en Bart Kaëll een inkijk in hun leven en relatie. In de tweede aflevering, die volgende week wordt uitgezonden op VTM, zullen we Bart in bed zien liggen met een lichtgevend masker.

“Ik ben nu eenmaal verslaafd aan gadgets. Alle nieuwe snufjes wil ik uitproberen”, vertelt Bart Kaëll in Dag Allemaal. “Enkele spelers van Manchester United gebruiken dat ook om er goed te bl?ven uitzien. In onze familie hebben we last van ouderdomsvlekken, m?n bomma ook. Met die lichttherapie kan je dat verminderen.”

“Ik schrok wel toen Bart plots dat masker uit z?n koffer haalde”, reageert Luc Appermont. “Ik heb al gezegd: ‘Als je nog van die prullen in huis brengt, staat je valies klaar’. Bart is meestal zo nuchter en realistisch, maar daar laat h? zich dan wel aan vangen.”

“Ik geef toe dat ik soms lichtgelovig ben en dat veel van die dingen inderdaad niet marcheren. Maar dat masker wél, al zie ik Luc daar anders over denken”, lacht Bart.