Coronacrisis heeft nare financiële gevolgen voor ‘Thuis’-actrice Vanya Wellens: “En dan zijn mijn aandelen ook nog fameus gekelderd”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Hoe beleeft ‘Thuis’-actrice Vanya Wellens deze coronaperiode? “Voorlopig geniet ik nog wel van de nieuwe situatie”, zegt ze in Dag Allemaal. Toch geeft de actrice heel wat financiële kopzorgen.

“Voor ons als gezin zijn het eigenlijk best mooie tijden”, zegt Vanya Wellens. Waar ze wel van wakker ligt zijn de financiële gevolgen van de coronacrisis. “Ik ben werkloos, da’s al één ding. Maar ik maak me vooral zorgen om m’n nieuwbouw”, zegt ze. “De bank heeft een mooie geste gedaan door me twee maanden ‘uitstel van reserveringskosten’ te gunnen, waardoor ik dus m’n lening nu nog niet moet afbetalen.”

“Maar wanneer gaan ze er echt aan kunnen beginnen, aan die bouw? In juni misschien, maar dan hebben die aannemers elders veel werk in te halen, natuurlijk. Komt daar nog bij dat m’n aandelen fameus gekelderd zijn. Op dat geld rekende ik voor de afwerking van mijn huis. Hoe ik dat ga aanpakken, is nog een groot vraagteken.”