Prins Harry heeft zijn familie erg pijnlijk voorstel gedaan: “Op die manier maakt hij heel duidelijk dat het voorbij is”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle besloten om zich af te scheiden van de koninklijke familie. Ze moeten dan wel hun titels inleveren.

Prins Harry en Meghan Markle moeten naast het inleveren van hun titels, ook de verbouwingskosten aan Frogmore Cottage terugbetalen. Dat komt er niet toevallig.

“Het was Harry zelf die voorstelde om de verbouwingen terug te betalen. Hij wilde zo duidelijk maken dat het hem menens was”, licht een royaltywatcher toe in The Sun. “Dat voorstel heeft wel wat in beweging gebracht. Het heeft alles in een stroomversnelling gebracht.”

Prins Harry had bij zijn familie aangedrongen dat hij snel in het nieuwe jaar met zijn grootmoeder kon praten. Dat lukte niet want er werd gezegd dat hij eerst de plannen moest toelichten aan zijn vader prins Charles.

Harry vond dat maar niets. In samenspraak met Meghan Markle besloot hij dan maar zelf het nieuws aan te kondigen op Instagram. Zo moest zijn grootmoeder Queen Elisabeth wel met hem praten.