Hilde De Baerdemaeker keert terug naar 'Familie' en beantwoordt vraag die iedereen wil weten: "Of Liesbeth en Benny opnieuw een koppel worden?"

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Wat een verrassend nieuwtje uit soapland! Hilde De Baerdemaeker zal in het voorjaar van 2020 opnieuw te zien zijn in de VTM-soap Familie. De actrice kruipt weer in de huid van Liesbeth Pauwels, de ex van Benny Coppens, een rol die ze eerder al van 2012 tot 2016 speelde.

“Mijn personage woont met haar vriend in Amsterdam, maar door een heftige gebeurtenis in haar leven komt ze terug naar haar vader Patrick”, vertelt Hilde De Baerdemaeker. “En daar wordt Liesbeth geconfronteerd met haar ex-man Benny en zijn nieuw lief Robyn, die nog steeds in hetzelfde huis als haar vader wonen.”

Familie’-kijkers zijn door het dolle heen met de terugkeer van Liesbeth. Velen denken dat zij en Benny opnieuw een koppel zullen worden. Gaat Liesbeth Robyn verdringen? “Dat kan ik nog niet verklappen, maar veel fans hopen dat Benny en Liesbeth weer een koppel worden. Dat merk ik elke dag”, aldus Hilde.

“Niet onlogisch, want zij waren het ideale droomkoppel, tot zij verliefd werd op een ander. Ach, er zullen sowieso voor- en tegenstanders zijn, want ook Robyn is heel graag gezien bij de kijkers. Zij en Benny vormen ook een goed koppel.”