VTM

Marijke tikt Gerard op de vingers: “Zoiets doe je niet”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
‘Boer zkt. Vrouw - De Wereld Rond’ zit er weer op. Het programma heeft slechts één koppel voortgebracht. Een liefdesverhaal dat niemand had zien aankomen bovendien.

Marijke en Gerard hebben elkaar dan toch gevonden, ook al waren ze zelfs niet op romantische trip vertrokken. Na de opnames konden ze elkaar niet vergeten en bleven contact houden. Ongeveer een maand na de opnames is Gerard naar Marijke in Gent gekomen. Een goed gesprek onder vier ogen deed de gevoelens terug opflakkeren.

In Dag Allemaal vertelt Marijke waarover ze toen zoals gepraat hebben. “Eerst en vooral over de aangebrande spaghettisaus die Gerard ons bij aankomst op zijn boerderij voorschotelde. Zoiets doe je niet, vind ik. Als ik mensen uitnodig, zorg ik er altijd voor dat alles piekfijn in orde is. Gerards slordige ontvangst heeft mij toen echt gestoord.”

Marijke en Gerard zijn niet meteen na dat gesprek een koppel geworden. “Half oktober z?n we samen naar een feest b? z?n ouders gegaan, en toen gleed er af en toe al eens een handje onder de tafel. Helemaal op het einde van de avond hebben we gekust, en omdat het al laat was, is Gerard dan b? m? in Gent bl?ven logeren.”