Astrid Coppens krijgt vreselijke opmerking over haar dochter Billie-Ray: “Zeg over mij wat je wilt, maar niet over mijn kind!”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In Het Nieuwsblad Magazine heeft Astrid Coppens haar eerste interview gegeven als mama van Billie-Ray. Ze heeft een belangrijk besluit genomen over haar dochter.

In Het Nieuwsblad Magazine vertelt Astrid Coppens dat ze haar dochter uit de media wil houden. Een tv-programma, zoals een vervolg op Astrid voor VIJF, komt er dus niet. “Ik zou daar veel geld mee kunnen verdienen, maar ik wil het niet doen”, zegt Astrid. “Ik zou het mij nu echt niet zien doen. En Billie-Ray heeft er niet voor gekozen.”

Hetzelfde met fotoshoots. "Ze hebben me gestalkt van de boekskes. Mensen zeggen dan: ze wacht gewoon op wie het meest betaalt. Maar neen, er staat geen prijs op Billie-Ray. Wij zitten niet te wachten op een aanbod.”

“We tonen bewust het gezichtje van Billie-Ray niet. Ook niet op sociale media. Soms krijg ik daar opmerkingen over. Op Instagram zei iemand zelfs: ‘Waarom toon je haar niet, is ze te lelijk misschien?’ Dan voel ik de haai in mij wakker worden. Zeg over mij wat je wilt, maar niet over mijn kind!”