Grote zorgen om de gezondheid van de Britse Queen Elizabeth: “Ze gaat fel achteruit”

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In het Verenigd Koninkrijk maakt men zich grote zorgen om de gezondheid van Queen Elizabeth. Het gerucht doet daar de ronde dat de gezondheid van hun koningin fel achteruitgaat.

Dat gerucht werd nog versterkt toen koningin Elizabeth II onlangs, bij de opening van het nieuwe parlementaire jaar, een vederlichte tiara droeg in plaats van haar gewoonlijke Imperial State Crown.

“Die kroon telt 2868 diamanten, 269 parels, 11 smaragden en 17 saffieren. Door de kroon, die bijna 2 kilogram weegt, niet te dragen, breekt de koningin met een traditie die sinds 1852 standhoudt”, zegt een insider. “Veel mensen waren gechoqueerd, maar de koningin kan dat gewicht gewoon niet meer dragen.”

Andere bronnen binnen het Britse huis zeggen dat Elizabeth blaaskanker heeft, maar te zwak is om nog een operatie of chemokuur te ondergaan. “Iedereen vreest dat ze niet lang meer te leven heeft”, zegt een medewerker. “Tja, 93 is een mooie leeftijd hé. Prins Charles kan in ieder geval niet wachten om zijn moeder op te volgen.”