Sinds enkele dagen weten Britse royaltyfans het zeker: “Meghan Markle is opnieuw zwanger”

bron: De Telegraaf
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De geruchten worden alsmaar sterker. Megan Markle zou opnieuw in verwachting zijn. Dat verhaal doet al langer de ronde, maar sinds dit weekend beginnen de geruchten wel heel hardnekkig te worden.

Al tijden wordt gespeculeerd dat Meghan in verwachting zou zijn van een tweede kindje. Sinds donderdag zijn Britse royaltyfans zeker: de hertogin van Sussex is opnieuw zwanger! Meghan droeg toen op een herdenkingsplechtigheid voor oorlogsslachtoffers een dikke jas, waaronder fans een zwangerschapsbuikje meenden te zien.

Maar sinds zaterdag gaan de fans helemaal los. De aanleiding is een foto die tijdens het Festival of Remembrance bij de Robert Albert Hall is gemaakt. Op de foto is te zien dat Meghan een jurk draagt die net boven haar taille wat wijder uitloopt. Toevallig of niet houdt de hertogin ook haar hand op haar buik. En het is net het feit dat ze haar hand op haar buik hield waardoor de fans gek worden, want ook tijdens haar zwangerschap van Archie hield ze haar hand de hele tijd over haar buik.

Daarnaast zou ook prins Harry een serieuze hint gegeven hebben. Vorige week brachten Meghan en Harry een bezoek aan families van militairen die uitgezonden zijn, om hen te steunen. Harry zou heel vaak gevraagd hebben: ‘Hoe is nu om een tweede kind te hebben?’ Misschien is deze vraag van Harry wel minder onschuldig dan ze lijkt...