Christoff zaait opnieuw ongerustheid over zijn gezondheid: “Mijn lichaam wil niet mee”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Hoewel heel Vlaanderen wekelijks ziet hoeveel werk en tijd Cristoff in zijn deelname aan ‘Dancing with the Stars’ steekt, kreeg de zanger al twee weken op rij heel wat kritiek van de jury te horen. Christoff beleeft naar eigen zeggen momenteel de drukste periode van zijn leven.

Zijn weken zitten momenteel propvol: er zijn de opnames van ‘Dancing with the Stars’, optredens, fotoshoots en fanreizen die al maanden lang vastliggen, tot wel 28 uur repetities voor de volgende aflevering van het dansprogramma op VIER, … Christoff weet wat doen dezer dagen. Het zou naar eigen zeggen “de drukste periode uit zijn leven zijn”.

Aan Dag Allemaal vertelt de zanger hoe hard hij wel niet elke week werkt voor zijn deelname aan ‘Dancing with the Stars’, en dan doet de scherpe kritiek die hij al twee weken op rij van de jury krijgt pijn. “Ik zat echt op een dieptepunt”, geeft Christoff toe. “Ik voelde me niet goed: m’n hoofd zei één ding, maar mijn lichaam wou niet mee.”

“De combinatie met zijn professionele agenda dreigt dat de zanger opnieuw in overdrive dreigt te gaan”, weet het weekblad. In het verleden leverde dit hem al gezondheidsproblemen op toen hij letterlijk geveld werd door de stress. Gelukkig geeft Christoff ook aan dat hij nog steeds kan genieten van zijn momenten op de dansvloer en zouden dokters hem verzekerd hebben dat het slechts om een mentale dip gaat deze keer.

Tags christoff