‘Familie’ schept eindelijk duidelijkheid over het verdwijnen van de Bomma: Dit staat er te gebeuren

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het regende paniekerige reacties op sociale media nadat de Bomma uit ‘Familie’ aan haar kleinzoon Peter vroeg of hij voortaan voor de familie wil zorgen “als ik er niet meer ben”. De soapmakers geven nu eindelijk een woordje uitleg.

Nadat de Bomma in ‘Familie’ aan haar kleinzoon Peter vroeg of hij voortaan voor de familie wil zorgen “als ik er niet meer ben”, regende het paniekerige reacties op sociale media. De soapmakers geven nu graag wat meer uitleg. Kijkers zouden het aangrijpende moment in ‘Familie’ geïnterpreteerd hebben als een naderend afscheid. Actrice Annie Geeraerts maakte er een erg emotionele scène van, waarin ze vertelde hoe erg ze het vindt dat zij als laatste op de hoogte werd gebracht van het tragische verkeersongeval waarin baby Kasper overleed.

Dat deed de sociale media gonzen van ongerustheid. Kijkers begonnen alvast volop te speculeren. “Verdwijnt de Bomma binnenkort uit ‘Familie’?, klonk het. “Wat?”, schreef een andere fan. “Gaat Anna binnenkort dood?”. Het feit dat actrice Annie Geerarerts ook al 93 jaar is, voedde de speculaties alleen maar meer.

Volgens de makers van de soap was het zeker niet de bedoeling om kijkers ongerust te maken. Ze stellen hun volgers verder nog meer gerust: “De Bomma zal de serie nog niet verlaten”, aldus ‘Familie’-makers. “Ze verdwijnt ook niet naar de achtergrond, daar is allemaal totaal geen sprake van."