Nathalie Meskens vindt het vreselijk: “Ik voelde me al zo slecht en dan deed hartsvriendin Tine Embrechts dit nog”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Sinds ‘Tegen De Sterren Op’ hen bij elkaar bracht, zijn Nathalie Meskens en Tine Embrechts hartsvriendinnen. Op de moeilijkste momenten in hun leven zijn ze er om elkaar recht te houden.

Tijdens haar scheiding, ondertussen bijna drie jaar geleden, kon Nathalie Meskens rekenen op steun van haar hartsvriendin Tine Embrechts. Beide actrices leerden elkaar kennen op de set van ‘Tegen De Sterren Op’ en zijn sindsdien onafscheidelijk. Tine had zelf al een scheiding achter de rug en leerde Nathalie eerlijk te zijn tegen zichzelf. “Vroeger stak ik mijn hoofd soms in het zand en moffelde ik een en ander weg om de boel toch maar draaiende te houden”, legt de actrice uit aan Dag Allemaal.

Hun vriendschap kreeg nog wat extra glans, toen Tine Nathalie vroeg om meter te worden van Gaston, haar zoontje van vier. “Behalve toen ze zijn verjaardag vergat”, lacht Tine. Daar was ze gelukkig niet boos om. Maar Nathalie houdt er nog steeds een vreselijk gevoel aan over. “Een paar dagen voordien was ik al de verjaardag van mijn mama vergeten”, vertelt ze. “Ik voelde me al zo slecht en dan stuurt Tine me foto’s van het feestvarkentje”, aldus de actrice.