Schokkend wat Guy Van Sande deed: "Ik sprak over gruwelijke dingen met mensen te doen"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Guy Van Sande moet niet naar de gevangenis. Hij werd nochtans schuldig bevonden aan het gebruik van kinderporno. Hij kreeg een voorwaardelijke straf van drie jaar.

Guy Van Sande meldde zich vooral in chatrooms. "Laat ik het er op houden dat het vreselijke gesprekken waren", merkt hij op in Dag Allemaal. "Mijn maag keert ervan om als ik eraan denk."

"Je komt daar mensen tegen met extrreme seksuele interesses...Onder invloed kreeg ik daar een kick van, om het meest choquerende op te zoeken bij hen en hen daarin ook te 'bedienen', mee te gaan in hun wildste fantasie."

"Ik sprak over alles wat de andere aansprak. Ik heb me voorgedaan als vouw, als homo...Maar ik ging nog veel verder, tot alles aberrant was. Seks met oudere mensen, zware sm."

"Over mensen vastbinden, gruwelijke dingen met hen doen....op hen urineren. Altijd hetzelfde patroon: ik probeerde te achterhalen wat iemand triggerde, wakkerde dat aan en vroeg dan om een cam-gesprek."

"Als iemand extreem vernederd wilde worden, deed ik dat ook. Zolang ik maar de hoofdrol kreeg, dat gesprek kon sturen en manipuleren. Ik zei wel telkens expleciet dat ik onder invloed was en niet echt een homoseksueel, pedofiel of meester was. Dat het hun fantastie was, niet de mijne. Ik speelde die personages."