Zoon van Paul Severs is er niet over te spreken: "Dit getuigt van weinig respect"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gisteren kwam er het bericht dat de bidprentjes van Paul Severs nu al te koop worden aangeboden op de tweedehandssites. De prijzen kunnen oplopen tot 25 euro.

Christophe Severs betreurt dat dit gebeurde. “Uiteraard betreuren we dit ten zeerste, maar we kunnen het ook niet tegenhouden. Het getuigt van weinig respect. De kaartjes die wij uitdeelden waren gratis. Ik stel dan ook voor dat de mensen die hier toch nog financieel voordeel uithalen, de winst schenken aan een goed doel. Een digitale versie van het bidprentje vind je trouwens op diverse websites”, citeert Het Laatste NIeuws, Christophe op zijn Facebook.

De familie gaat nu nog een extra inspanning leveren om iedereen die nog wil een bidprentje aan te bieden. . Die mensen kunnen tot 7 mei een brief sturen naar het adres Broekborre 184 in 1500 Halle met een lege enveloppe met naam en adres er op en een postzegel op die omslag.

Paul Severs werd dinsdag begraven in de Sint-Martinusbasiliek in Halle. “Er was een enorme opkomst voor het serene laatste eerbetoon aan mijn vader”, aldus Christophe. “Zeker als je weet dat de uitvaart plaats vond op de eerste werkdag na het paasweekend. Velen lieten weten dat ze geen verlof kregen. Andere fans werden gehinderd door gezondheidsredenen. Maar we weten dat jullie ook in gedachten bij ons en bij onze papa waren. De duizenden reacties in de diverse rouwregisters, facebookpagina’s en andere en die uitgebreide opkomst hebben ons alvast enorm deugd gedaan.”