VTM

Dina Tersago deelde het nieuws al mee aan VTM: “Ik heb het recht om dit te doen”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Woensdag was er een nieuw programma op VIER. Dan ging ‘Blind Gekocht’ van start met Dina Tersago.

In het programma vertrouwen zes koppels al hun spaargeld toe aan een aankoopmakelaar en een interieurarchitect, die daarmee in hun plaats een woning kopen. “De kandidaten weten niet vooraf waar ze terecht zullen komen”, verduidelijkt Dina Tersago aan TV-Story. 

“Dat zien ze pas op de laatste dag, wanneer al hun persoonlijke spullen zelfs al in hun nieuwe huis staan. Uiteraard is dat spannend, maar het gaat vaak om koppels die er al een lange immo-zoektocht op hebben zitten en ten einde raad zijn. Via zo’n zot avontuur hopen ze alsnog hun droomwoning te vinden.”

VTM
Maar Dina presenteert ook nog steeds op VTM. “Toen de vraag van VIER kwam, heb ik VTM meteen op de hoogte gebracht. Maar aangezien ik al twee jaar niet meer exclusief bij VTM zit, is het mijn goed recht om ook voor andere zenders te werken. Dat gebeurt trouwens steeds vaker. Kijk maar naar Frances Lefebure en Evi Hanssen.”

En bij VTM had men daar geen problemen mee? “Het heeft hen toch niet tegengehouden om mij te vragen voor Boer Zkt.Vrouw - De Wereld Rond. En voor het VTM-programma Pop-uprechtbank, dat begin april start. Juridische gevechtjes zijn iets heel anders dan Cupido spelen."