"Wat zouden Niels Destadsbader en Bab Buelens een mooi koppel vormen: Ze zijn zo schattig"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De opnames van de nieuwe film van FC De Kampioenen zijn aan de gang. In die film spelen Niels Destadsbader (30) en Bab Buelens (24) een koppel.

Niels Destadsbader en Bab Buelens willen hun rol zo goed mogelijk voorbereiden. Daarom spreken ze regelmatig af. Niels deelde de er zelfs een foto van op zijn Instagram, zo staat te lezen in TV-Familie

"Jullie zijn zo schattig", reageerden de fans op de foto die Niels deelde. "Het zou toch een mooi stel zijn, hé! of "Oeee, Niels heeft eindelijk een lief gevonden." We gunnen zowel Niels als Bab alle geluk in de liefde.

Of er ook liefde in de lucht hangt, weten alleen zij. Zowel Niels als Bab hebben beiden een heel drukke agenda. Ze wensen ook niet te reageren op de reacties van de fans. Het is niet de eerste keer dat Bab gelinkt wordt aan een bekende Vlaming.

Vrijgezel
Bab werd ook een tijdje gelinkt aan Vincent Banic, haar collega uit Familie.  "Logisch, Vincent en ik trekken ook naast de set met elkaar op", zei Bab daar al over. "We hebben niet alleen hetzelfde vriendenclubje, maar soms ook dezelfde opdrachten. Vandaar dat we weleens met een foto op elkaars Instagram verschijnen."

"We schieten erg goed op, maar op liefdesvlak valt er niets te melden. Ik ben vrijgezel en daar voel ik me prima bij. Ook zonder vaste relatie kan ik goed functioneren. Wellicht omdat ik zoveel vrienden heb. Ik heb trouwens ook nog altijd een prima band met m’n ex.’"