Yanni Bourguignon wordt helemaal verkeerd ingeschat: “Het is van mij nooit zo bedoeld, maar het kan wel zo overkomen”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Het heeft een tijdje geduurd voor de kijkers van Familie acteur Yanni Bourguignon aanvaard hebben. Hij speelt de rol van Cedric.

Yanni zegt dat hij arrogant overkomt bij de mensen. “De eerste indruk dat ik bij veel mensen achterlaat is dat ik redelijk arrogant ben. Moest het allemaal anders gekund hebben, had ik dat liever niet meegehad. Ik wil door iedereen altijd graag gezien worden en dat is jammer genoeg niet echt mogelijk.” 

“Ik wil de indruk geven dat ik geïnteresseerd ben, maar misschien geeft dat de indruk: Hij doet hier alsof hij alles beter weet en over alles kan meepraten, dat is een ventje van twintig. Het is nooit zo bedoeld maar dat kan wel overkomen.”

Verschil
Hoe hard lijkt Yanni eigenlijk op Cedric? “Ik probeer altijd een duidelijk verschil te maken voor mezelf, ook in emotionele toestand, tussen ‘nu ben ik Cedric’ en ‘nu ben ik Yanni’, want het blijft een personage dat je speelt. Tussen actie en cut moet je iemand anders zijn dat tussen cut en actie.”

Er is nog iets waar Yanni Bourguignon van droomt. “Ik zou heel graag een langspeelfilm draaien. Als ik al iets als Loft zou mogen draaien in België, dan zou ik denk ik wel echt gelukkig zijn.”