Optreden van K3 loopt gigantisch mis: Studio 100 grijpt in

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
Deze week gaf K3 een verrassingsoptreden in het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs. Daar geven Hanne, Klaasje en Marthe in de paasvakantie hun nieuwe show.

Voor de repetities beginnen voor die show, moest eerst de geluidsinstallatie uitgetest worden. En dus konden 1.600 leerlingen getuige zijn van een verrassingsoptreden van de drie meisjes.

Het optreden kwam er na de middagvoorstelling van de spektakelmusical '40-45'.  In het Studio 100 Pop-up Theater krijgt het publiek immers hoofdtelefoons, waardoor in de zaal zelf nauwelijks muziek te horen is. 

Hoofdmicrofoon
De meisjes van K3 gebruikten een hoofdmicrofoon en niet de klassieke handtelefoon, maar daardoor liep het wel gigantisch mis. Het werd voor K3 op die manier een zeer moeilijk optreden.

"Bizar"
 “Echt bizar, ik hoorde niets”, reageert Klaasje. “Ze waren zó hard aan het meezingen. Ik hoorde geen muziek.” En dat was ook zo bij Hanne. "Ik heb gewoon met het publiek meegezongen."

Besluit
Studio 100 besliste uiteindelijk ingegrepen en besloten om toch maar te werken met de klassieke handmicrofoon. Het lijkt ons een wijs besluit.

Tags k3 studio 100