VTM

Nathalie Meskens klaar voor Blind Date en maakt zich opmerkelijke bedenking: "Ik zou het heel straf vinden"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
VTM viert dit jaar zijn 30ste verjaardag. Naar aanleiding van die verjaardag komt 'Blind Date' terug op het scherm.

Het programma zal niet meer gepresenteerd geworden door Ingeborg. Haar plaats zal ingenomen worden door Nathalie Meskens.

Nathalie heeft bijzonder veel zin om er aan te beginnen. "Er bestaan intussen duizend manieren om te daten, maar niks is zo spannend als daten in 'Blind Date'", vertelt de gastvrouw in Het Laatste Nieuws. "Er is al een reeks koppels op droomdate geweest, maar ik ken de afloop nog niet."

"Ik weet dus nog niet of onze 'Blind Date' alleen maar een heel leuk spel is, of dat er ook echt enige liefde uit is voortgekomen. Dat zou het immers helemaal straf maken. Ook al zou het maar één (!) koppeltje zijn. (lacht)"

"Zonder afbreuk te doen aan het origineel, hebben de makers 'Blind Date' heerlijk gepimpt. Zo openen we nu met de ronde 'Eerst even snuffelen'. Zoals dieren bij elkaar gaan snuffelen. (lacht) Zalig gevonden, toch? Het programma is nu vooral spontaan en warm. Ik wil dat iedereen op zijn gemak is en een fijne avond beleeft. In het slechtste geval word je weggestuurd. Of mag je op reis, maar niet met je droomdate. (lacht)"

"We willen vooral veel dynamiek en verrassingen. Zo zijn er afleveringen waarin we met twee jagers en drie prooien spelen. De prooien sturen eerst een jager naar huis, waarna de jager zijn ding mag doen. Dat geeft extra concurrentie. En alles gebeurt blind. Goed luisteren en op je buikgevoel afgaan, is essentieel. Het publiek speelt ook wel zijn rol, zonder dat er iets wordt ingefluisterd", besluit Nathatie."