Optreden van Stan Van Samang loopt volledig mis voor korpschef van de politie: Op laffe manier aangevallen, in elkaar geslagen en dat is nog niet alles

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Een optreden van Stan Van Samang is volledig misgelopen voor een lokale korpschef. Hij zal dit nooit van zijn leven nog vergeten.

Twee jaar geleden was er een optreden van Stan in Balegem. Hij was er de gast op ‘Bruisend Balegem’. Stan mocht het muziekevenement afsluiten, meldt Het Laatste Nieuws. 

Korpschef Yves Asselman van de politiezone Rhode & Schelde vreesde die avond voor een overrompeling. De politie liet de feestzone afsluiten om overbevolking te vermijden. Dat was niet naar de zin van enkele heethoofden die zo het optreden zouden missen.

Dranghekken
Ze kropen over de dranghekken. Asselman probeerde te bemiddelen, maar hij werd door een man op een laffe manier langs achter aangevallen. Wat later kreeg de korpschef zelfs een dranghek op zich. Bij het incident brak Asselman ook zijn staartbeen.

De man heeft ook blijvend last van tinnitus en moet een hoorapparaat dragen. De hooligans riskeren een celstraf van 6 maand en een boete van 600 euro. De korpschef hoopt dat op zijn minst de medische kosten terugbetaald zullen worden.