Vreselijk verhaal voor Blacky: Ze werd gedumpt in een put. Verzorgers van dierenasiel doen nog een schokkende ontdekking bij het hondje

bron: Dierenasiel Genk
door: PMN
Afbeelding bron: Dierenasiel Genk
Blacky is bij het dierenasiel van Genk terechtgekomen. Het was voor de verzorgers geen simpele taak om haar te verzorgen.

Blacky werd gevonden in een put. “Ze zat helemaal onder de klitten, heeft verminderd zicht, beide oren ontstoken en had flink wat tumoren op de tepels”, zegt men bij het dierenasiel.

Onder de indruk
“In het begin was Blacky (2) hélemaal onder de indruk. Wij mochten niet bij haar in de buurt komen en ze beet zelfs naar haar voerbak wanneer we haar eten gaven: zó onder de indruk was ze.”

Opengebloeid
“Langzaam maar zeker leerde ze de vaste verzorgers herkennen, ging ze goed mee de weide in en we zien op dit moment zelfs spelmomenten. We kunnen stellen dat Blacky helemaal is opengebloeid.”

Levensvreugde
“Ze ziet er weer goed uit, heeft vertrouwen in de mensen in het asiel en ze heeft ook weer levensvreugde. Het enige dat nu nog rest, is een plekje waar ze voor altijd mag blijven. Een plekje waar mensen rekening houden met haar verminderd zicht, maar zeker bij mensen die liefde in overvloed hebben.”

Nieuw baasje
Heb jij zin om het nieuwe baasje van Blacky te worden? Neem dan zeker contact op het met het dierenasiel van Genk via info@dierenasielgenk.be