Zita Wauters mocht van haar ouders niet deelnemen aan héél bijzonder programma: "Baal ik nog van"

door: LHX
Zita Wauters
Afbeelding bron: Instagram @zitawauters

In juni dit jaar is Zita Wauters afgestudeerd aan het middelbaar. Daardoor kan ze nu eindelijk doen wat ze graag wil doen.

De laatste jaren op school waren voor Zita Wauters geen lachertje. Eigenlijk wilde ze liever aan haar showbizzcarrière timmeren, maar omdat het studeren zo moeizaam ging, mocht ze van Koen Wauters en Valerie De Booser op den duur niets anders meer doen.

"Ik het begin mocht ik af en toe wel eens een dag missen, maar toen ik ben blijven zitten, hebben mijn ouders gezegd: school is prioriteit. Dus ik heb veel aanvragen gehad voor dingen die ik heel graag wilde doen, maar ik moest alles weigeren", vertelt ze in de podcast '22 minuten stomme vragen'.

Eén van de aanbiedingen waarmee ze het het moeilijkst had, was de film 'De familie Claus'. Ook voor 'Dancing With The Stars' was ze uitgenodigd. "Dat wou ik keigraag doen. Ik gíng het ook doen, maar toen verschoven de data naar december, tijdens mijn examens. Dat ging echt niet."

"Ik baal daar nog altijd van", geeft ze toe. "Maar nu kijk ik er positief naar. Ik krijg aanvragen en ik kan kiezen wat ik ermee doe."