Stephanie Planckaert geeft toe: “Allemaal meegemaakt bij gezinnen die ik ga volgen in nieuw programma”

door: PMN
Stephanie Planckaert
Afbeelding bron: Photonews

Dinsdag kwam er groot nieuws over Stephanie Planckaert. Ze gaat dit voorjaar op VTM haar eigen programma presenteren. Het is de eerste keer dat Stephanie op die zender een eigen programma zal presenteren.
 

Stephanie Planckaert wordt de presentatrice van het nieuwe programma ‘Families XXL’. Ze gaat het leven van verschillende gezinnen met minstens vijf kinderen op de voet volgen. Het gaat om zes gezinnen.

Stephanie is heel blij dat ze het programma mag presenteren. “Je zou het kunnen zien als een extra baby die we creëerden, toepasselijk in dit geval”, geeft ze op haar Instagram meer uitleg.

“Het jaar 2023 was het jaar van héél heel veel familie, en dat mag je gerust letterlijk nemen. Met veel trots stel ik straks 6 prachtige grooooote gezinnen voor. Ik had de eer om (bijna) alle praktische, emotionele en vele ontroerende momenten van dichtbij te beleven.”

Een uitzenddatum is er nog niet. Die volgt later nog. “Binnenkort te zien bij VTM, nu al voor eeuwig in mijn hart”, klinkt het bij Stephanie.