Iedereen zegt hetzelfde over Sam Gooris in ‘De Dag van Vandaag’ na aflevering van gisteravond

door: PMN
Kenji Goors - Sam Gooris
Afbeelding bron: VRT1

Elke werkdag is er bij VRT1 weer ‘De Dag van Vandaag’. Bart Cannaerts overloopt met enkele BV’s de actualiteit van de dag in de vorm van een quiz. Dit keer was Sam Gooris op bezoek.

We zien het niet vaak dat Sam Gooris opduikt in een quiz. Voor ‘De  Dag van Vandaag’ wilde hij het toch doen. Hij deed dat samen met zijn vrouw Kelly Pfaff en zoon Kenji Gooris.

Sam amuseerde zich tijdens de quiz. Hij vond zelfs nog de tijd om de groeten te doen aan verschillende mensen die hij kent. De zanger deed onder meer de groeten aan zijn dochter Shania Gooris, die thuis was gebleven.

Het was niet voorzien in het scenario dat Sam de groeten zou doen aan iedereen. Het programma is live. “Dat heb je dan met Sam in de uitzending”, reageerde presentator Bart.

Er komen heel veel reacties op het programma. Iedereen zegt hetzelfde over de uitzending van gisteravond. 

“Sam blijft toch een geboren entertainer”, klinkt het bij de fans. “Zoals hij is er maar één iemand. Hij kan je hard doen lachen, zo leuk.”

“Sam slaagt er ook altijd in om zichzelf te blijven. Dat siert hem enorm! Bij uitbreiding is de hele familie Pfaff een heel fijne familie.”

Tags Sam Gooris