Fien Germijns heeft belangrijk nieuws over ‘Switch’

door: PMN
Fien Germijns
Afbeelding bron: VRT1

Het is een sportzomer op VRT1. Het betekent dat er heel wat programma’s moeten wijken. Zo hebben we deze zomer nog geen afleveringen van ‘Zomerhit’ gehad.

Door de drukke sportzomer zijn er nog geen afleveringen van de quiz ‘Switch’ uitgezonden. Dit is echter iets waar veel kijkers reikhalzend naar uitkijken. De afwezigheid van de show heeft bij deze kijkers vragen opgeroepen, zoals: wanneer kunnen we eindelijk weer genieten van ‘Switch’ deze zomer?

Deze vraag wordt ook vaak gesteld aan Fien Germijns, de presentatrice van de populaire quiz. Zij begrijpt de zorgen van het publiek en neemt de tijd om iedereen uit de onzekerheid te verlossen. Fien weet als geen ander hoe belangrijk ‘Switch’ is voor de kijkers van VRT1.

Fien Germijns laat weten dat er vanaf maandag 12 augustus nieuwe afleveringen van 'Switch' komen

Op haar Instagram heeft Fien nu goed nieuws gedeeld over de terugkeer van ‘Switch’. Ze schrijft: “Op algemene vraag is hier het antwoord: ‘Switch’ keert terug op maandag 12 augustus. Willen we dat zo afspreken?” Met deze boodschap bevestigt ze wat velen hoopten: de quiz komt terug op het scherm!

De volgers van Fien kunnen nu opgelucht ademhalen. “Whoe!”, reageren ze enthousiast. “Dat is heel goed nieuws. We kijken er naar uit!”