Schokkend! "Ik dacht dat ze zou sterven en de Meilandjes belden de cameraploeg"

door: COS
Château Meiland
Afbeelding bron: Play4

Na de biografieën van Martien Meiland, Erica Meiland en Maxime Meiland heeft nu ook ex-huisvriendin Caroline van Eeden een boek uitgebracht. Daarin laat ze niets heel van de Meilandjes.

Caroline van Eeden was al jarenlang bevriend met Martien Meiland toen ze het gezin naar Frankrijk volgde. Daar liep het volledig mis. Zes maanden lang werd Caroline naar eigen zeggen geestelijk mishandeld.

Toen er een huishoudhulp in dienst werd genomen, leek het tij te keren voor Caroline, maar toen sloeg het noodlot toe. "Amanda gleed uit in de waskamer en viel op haar hoofd. Met een gapende wonde tot gevolg", vertelt Caroline aan Dag Allemaal.

"Die drie begonnen hysterisch te roepen", herinnert Caroline zich. Amanda maakte een gorgelend geluid. "Ik heb haar in m'n armen genomen en zo'n drie kwartier met haar gewacht op een ambulance. Ik dacht dat ze zou sterven."

"En de Meilandjes? Die belden de cameraploeg dat ze dringend moesten komen filmen, gingen verder met hun bezigheden, en lieten ons daar zitten. Ik zeg het: geen enkel empathisch vermogen hebben ze", aldus Caroline in het weekblad.