Martien Meiland laat zich verrassend uit over het einde van 'Chateau Meiland'

door: COS
Château Meiland
Afbeelding bron: Play4

'Chateau Meiland' is al sinds 2019 te zien op Nederlandse en Vlaamse televisie. De realityreeks rond Martien Meiland en zijn gezin telt al negen seizoenen.

Het einde van het negende seizoen van 'Chateau Meiland' zagen Nederlandse fans deze week. Ze hoeven niet te treuren, want ook in 2023 staat er een Kerstspecial op de agenda. Of fans daarna nog reguliere seizoenen van 'Chateau Meiland' te zien zullen krijgen, is de vraag.

In Showbuzz van Weekend wordt aan Martien gevraagd waar hij over vijf jaar denkt te staan. "Dan is 'Chateau Meiland' wel klaar. We hebben nu ook ons pension Code Rosé en voorlopig gaan we hiermee door. Ik vind het ontzettend leuk om te doen", citeert Shownieuws Martien.

"Op een gegeven moment wordt je leven natuurlijk beperkter. We wonen heerlijk, maar wie weet, gaan we ooit nog verhuizen. We zouden graag met z'n allen willen samenwonen. Maar ik zou dat niet weer willen laten zien op tv, want we zijn nu al zo vaak verhuisd."

"Er gaat een tijd komen. Over één of twee jaar, dat we het welletjes gaan vinden", zegt Martien over 'Chateau Meiland'. "Dus over vijf jaar is het sowieso allemaal klaar."